Nieuw project thema lente bij kleuteruniversiteit!

We hebben er lang en hard aan gewerkt en nu is het er! Een nieuw project bij Kleuteruniversiteit Engels met kleuters thema Lente! Een leuk en gevarieerd pakket voor 4 weken met speelzaallessen, versjes, een origineel lied van Jeroen Schipper en heel veel spellen die je in de kring, maar ook in de speel-werkles kunt aanbieden. Laat die lente maar komen!

Engels thema lente

 

2 gedachten over “Nieuw project thema lente bij kleuteruniversiteit!”

  1. Hallo, heel tof dat je start met deze site. Ben zelf geen leerkracht maar een ouder die er van overtuigd is dat tweede, derde taal leren op jonge leeftijd heel belangrijk is. Ik ga je zeker volgen. Alke tips om ook thuis aan engels te werken met kinderen is zeker welkom. Ik deel ook graag tips met jouw en je bezoekers. Daag

  2. Hoi Merlijn, leuk dat je met een site start Engels met kleuters. Ik lees dat je Engels geeft aan verschillende basisscholen. Dan wil ik je het volgende niet onthouden. Engels kan je mooi combineren in contact met andere scholen uit Europa. Over het algemeen is de contact taal tussen partnerscholen Engels. Kijk maar eens op etwinning.net en etwinning.yurls.net
    succes.

Geef een reactie